06-11-07

Steun stickeractie 'Geen kerstgedoe voor 15 december'

Steun stickeractie 'Geen kerstgedoe voor 15 december'

Peeters & Pichal zijn geen fan van mensen en bedrijven die in september, oktober en november al volop kerstmuziek draaien, kerstbomen zetten en een kerstman op een ladder aan de gevel hangen. Vanaf maandag 5 november verspreiden Peeters & Pichal duizenden stickers. Op die sticker staat de boodschap 'In Godsnaam: geen kerstgedoe voor 15 december'. Kleef die sticker op alles waarmee je gezien wil worden, en verbind je ertoe tot 15 december niet mee te doen aan het kerstgedoe! We krijgen steun van het weekblad Humo dat met het nummer van 6 november ook nog eens 300.000 stickers verspreidt.

  Bestel de kerststicker

Commentaren

Dag Tilly en Lucie Dat vind ik een goed idee, want het begint altijd maar vroeger en vroeger...zo kun je echt niet meer genieten.
Weken op voorhand zie je allerlei dingen over Halloween, folders puilen dan al uit je brievenbus voor sinterklaas en die man is nog niet weg of het hele eindejaarsgedoe is al volop in actie.
Ik wens jullie nog een aangename en hopelijk droge dag toe dames!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 06-11-07

Tilly en Lucie Samen met mijn vrouw zou ik het zeer fijn vinden om eens af te spreken op de wekelijkse zaterdagmarkt. Ik beloof dat ik jullie niet zal laten verdorsten.
Een fijne dinsdag

Gepost door: Felixken | 06-11-07

toppie Ja we hebben tensloten nog sint-maarten en onze goed heiligman een goeie actie hoor!! groetjes van arie uit zijn grieperige lappemand.

Gepost door: arie | 06-11-07

hoi dames zeker wil ik dit steunen
alles op zijn tijd lijkt mij idd best!
zonnekes he

Gepost door: Sunny-Kay | 06-11-07

Hallokes Dag Tilly...een leuke dag ondanks het slechte weer...liefs...

Gepost door: yolanda | 06-11-07

De commentaren zijn gesloten.