03-08-07

De familie Dex voor het eerst samen 'in concert'

De familie Dex voor het eerst samen 'in concert'

Barbara Dex
Het Provinciaal Groendomein Prinsenpark in Retie is jarig: het bestaat 35 jaar. Dat wordt gevierd op woensdag 8 augustus 2007. Er is van 's middags animatie en om 18.00 uur organiseert Radio 2 een concert met de muzikale familie Dex. Die staat voor het eerst (!) voltallig op het podium: Barbara en Marc Dex, Juul Kabas, begeleid door 'Nuts', de band van Tom Dex. Deze uitzonderlijke samenstelling belooft een geweldig feest van onverslijtbare hits, vertrouwde Kempense sfeer en verrassende combinaties. Het concert vindt plaats aan de ingang van het Prinsenpark en is gratis

Commentaren

:-) een familie optreden :-)
fijne avond nog verder Tilly
nog een uurtje luisteren naar ekspress zie en dan naar de Lokerse feesten :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-08-07

Heykes Tilly Nog een fijne avond je toegewenst en alvast een prettig weekend.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 03-08-07

Tilly Een familie optreden van de Dex dan , en dat u zal bakken en braden zondag dat zal wel , ik heb dat er niet bij gezet , dat u daar 3 à 4 en op sommige plaatsen 5 graden moet bij doen , en zeker in de Kempen daar zal het bakken zijn , en het is volledige zon zonder één wolkje , het zou kunnen dat het maandag plaatselijk regent , maar dat veranderd altijd hé , de temperaturen had ik al er op gezet , en ben vandaag gaan zien en heb ze moeten verhogen.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 03-08-07

De familie Dex blijven het doen he

Gepost door: Felix | 03-08-07

Hallo ! Je gelooft het of niet... maar Kamielke is zelf begonnen met een kuur van die spierversterkende capsules... en dan wil hij met Angèle op het strand gaan paraderen of... in zijn stamkroeg ?


Nog een prettig weekend !

Gepost door: Jeroen | 03-08-07

De commentaren zijn gesloten.